Geplaatst op Geef een reactie

MAATREGELEN COVID-19

Beste klant,

Het zal jullie misschien al zijn opgevallen dat het de laatste maanden behoorlijk druk is op bij Plantenbakkopen.nl.

Sinds de coronapandemie ervaren wij een grotere aanvraag dan wij momenteel kunnen verwerken. We zijn dankbaar om het druk te mogen hebben, maar het plaatst ons voor de nodige uitdagingen.

Levertijden

De levertijden zijn helaas langer dan u van ons gewend bent. In nederland werken bedrijven volgens de richtlijnen van het RIVM waardoor onze productie vertraging oploopt. Dit terwijl de vraag naar onze producten juist groter is geworden. Dit resulteert in langere levertijden en het tijdelijk uitverkocht geraken van producten.

Contact

Deze omstandigheden zorgen voor grote drukte binnen Plantenbakkopen.nl. Het telefoon- en e-mailverkeer is meer dan verdubbeld. Wij vragen u om begrip voor de langere wachttijden en het minder snel terug bellen of-emailen, dan u van ons gewend bent,

Wij hebben extra parttimers ingezet om ons personeel wat te ontlasten. Des ondanks hebben we soms te kampen met personeelstekort.

Samen staan we sterk

Laten wij er samen alles aan doen om deze spanningsvolle periode op een goede manier door te komen. Dit kan alleen als we op een begripvolle manier elkaar benaderen.

Met vriendelijke groet,

Team Plantenbakkopen.nl

Geef een reactie